SGK Destekli İhtiyaç Kredisi ile Hemen Nakit İhtiyacınızı Karşılayın! Başvuru Şartları Nelerdir? SGK Destekli İhtiyaç Kredisi ile Hemen Nakit İhtiyacınızı Karşılayın! Başvuru Şartları Nelerdir?

Altın fiyatlarını son günlerde düşüşe geçmesinin ardından alınan bilgiler neticesinde özellikle çeyrek altın fiyatındaki sert düşüş dikkatlerden kaçmazken uzman ekonomistler Ekim ayında Altın fiyatlarında %10 oranında bir artışın meydana geleceğini dile getirdi. Bunun ile birlikte aynı şekilde yarım altın fiyatının da ekim ayı itibariyle yükseleceğine gönderme yapan ekonomistler altının tekrardan yükselişe geçtiğini duyurdu. Gram altın fiyatı en son 1000 liranın üzerinde vatandaşlar ile buluşurken alınan bilgiler neticesinde şimdi ise gülü 1078 TL civarında tamamlıyor. Altın fiyatlarının ilerleyen günlerde ne kadar olacağı ise vatandaşlar tarafından merak söz konusu oldu.

Altın Yine Zirvede

En son %1 oranında düşüşle gündeme gelen Altın fiyatlarının özellikle bugün tekrardan yükselişe geçtiğine dair açıklamalarda peş peşe yapıldı. Uzman ekonomistler Altın fiyatlarının yükseldiğini dikkat Çekerek özellikle cumhuriyet altın fiyatının 7000 TL civarında raflarda yerini aldığını duyurdu. En son 6500 civarında bulunan Cumhuriyet altın fiyatı Ekim ayında ise %10 oranında bir artış yaşayacağına dile getiren uzman ekonomistler Altına yatırım yapan vatandaşları da uyardı.

Editör: TE Bilisim