ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor! ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor!
Altın fiyatları şimdiden merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde Altın fiyatlarının 18 Eylül pazar günü düştüğüne dair açıklamalar da peş peşe geldi. Uzman ekonomistler altın fiyatlarına yönelik açıklamalarda bulunarak özellikle Ekim ayında altın fiyatlarını çok yükseleceğini söyledi. Bunun ile birlikte vatandaşlar ise Altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Altına yatırım yapıp yapmama arasında da kararsız kalıyor. Alınan bilgiler neticesinde altın fiyatları kapanışı%1 oranında düşüşle tamamlarken bunun ile birlikte özellikle çeyrek altın fiyatındaki düşüşte dikkatlerden kaçmadı.

Altın Fiyatlarında Son Durum

Eylül ayında İlk defa bu kadar düşüş ile karşı karşıya kalan Altın fiyatlarının sonraki dönemde ne olacağı merak edilirken alınan bilgiler neticesinde özellikle gram altın fiyatının bin 200 liradan bin 155 liraya kadar düştüğü gözlemlendi. Bunun ile birlikte aynı şekilde çeyrek altın fiyatı da 1600 liradan vatandaşlar ile buluşurken şimdi ise 1500 liraya kadar geriledi. Bu gerileme ile birlikte uzman ekonomistler ise Altın fiyatlarının düştüğünü dile getirerek özellikle Ekim ayında altın fiyatlarının yükseleceğini söyledi.
Editör: TE Bilisim