Akbank'tan Hemen Başvur, 20.000 TL'ye Kadar Faizsiz Nakit Avans ve Kredi Kazan! Akbank'tan Hemen Başvur, 20.000 TL'ye Kadar Faizsiz Nakit Avans ve Kredi Kazan!

Altın fiyatlarının Ekim ayında düşüş göstermesinin ardından alınan bilgiler neticesinde Altına yatırım yapan vatandaşlar Altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken uzman ekonomistler Altın fiyatlarının Kasım ayında % 2 oranında bir yükseliş gerçekleştirdiğini dile getirdi. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde kimi vatandaşlar Altın fiyatlarını ne kadar olacağını araştırsa da uzman ekonomistler ise özellikle gram altın ve çeyrek altın fiyatının İlerleyen dönemlerde bir artış göstereceğini ifade etti. Altın fiyatlarının güncel fiyatları açıklanmasının ardından bunun ile birlikte çeyrek altın fiyatı ilk defa % 2'lik bir artış göstererek 1557 liraya kadar çıktı. Son dönemde% 4 oranında artış gösteren gram altın ise yine 997 TL'den satıcılar ile buluşurken kime uzman ekonomistler çeyrek altın dışında gram altın fiyatının da bir zamanlar 1000 TL'nin üzerine raflarda yerine aldığını hatırlattı.
Altın Fiyatlarında Artış Devam Ediyor
Kasım ayının gelmesi ile birlikte alınan bilgiler neticesinde altın fiyatları eski seyrine devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde çeyrek altın ve gram altın fiyatı artarken bunun ile birlikte uzman ekonomistler özellikle Kasım ayında çeyrek altın fiyatının ₺1700 TL civarında çıkacağı aynı şekilde gram altın fiyatının da 1000 TL'nin üzerine çıkacağını ifade ediyor. Bu açıklamalar ile birlikte vatandaşların gözleri ise altın kuru ile birlikte dolar kuruna da çevrildi.