Altın fiyatlarını son dönemde en düşük seviyeye ilerlemesinin ardından alınan bilgiler neticesinde uzman ekonomistler ise Altın fiyatlarının özellikle Ekim ayında çok düştüğünü belirterek gram altın fiyatının 900 TL civarında seyrettiğini de dile getirdi.

Altın fiyatlarında hareketlilik yaşanmasının ardından altta yatırım yapan vatandaşlar ise fiyatların hangi seviyede ilerleyeceğini merak ediyor. Uzman ekonomistler ise altın fiyatlarına yönelik açıklamalarda bulunarak özellikle Kasım ayında Altın fiyatlarının normale döneceğini belirtip gram altın fiyatının da eski seviyelerde ilerleyeceğini ifade etti.

PTT Kredisi ile Kefilsiz ve Şartsız Kredi Almanın Yolu: Başvuru ve Şartlar PTT Kredisi ile Kefilsiz ve Şartsız Kredi Almanın Yolu: Başvuru ve Şartlar

Altın kurunun kendini göstermesinin ardından alınan bilgiler neticesinde gram altın fiyatı 900 TL civarında raflarda yerini alırken bunun ile birlikte yine çeyrek altın fiyatı da 1500 ve 1600 TL arasında değerlendiriliyor. Gram altın ve çeyrek altın fiyatı dışında alınan bilgiler neticesinde yine ons altının gram fiyatında da gerileme yaşanırken dolar kurundaki hareketlilik ise dikkatlerden kaçmadı. Aynı şekilde altın fiyatları dışında Dolar kuru da yatırım ve ben vatandaşlar fiyatların hangi seviyede ilerleyeceğini merak ederken uzman ekonomistler dolar kurunun da eski seviyede ilerleyeceğini belirtti.


 

Editör: Fikret İMAMOĞLU