ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor! ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor!

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken alınan bilgiler neticesinde kimi uzman ekonomistler Altın fiyatlarının normal seviyeye döneceğini dile getirse de Altına yatırım yapan vatandaşlar ise Altın fiyatlarının özellikle Ekim ayında büyük hareketlilik yaşadığını Kasım ayında da Altın fiyatlarının yükseliş ile gündeme geldiğini ifade etti. Gram altın 1000 TL civarına dayanırken alınan bilgiler neticesinde aynı şekilde çeyrek altın fiyatı da 1555 liradan şimdiden raflarda yerini almaya başardı. Ayrıca altın kurunda yaşanan hareketlilikten dolayı ons altının gram fiyatında Yükseliş meydana gelirken Cumhuriyet altın fiyatı da Kasım itibari ile artmaya devam ediyor.

Altında Son Hareketlilik 

Altına yatırım yapan vatandaşların Altın fiyatlarının ne kadar bu seviyede ilerleyeceğini merak ettiğini dile getirirken uzman ekonomistler ise Kasım ayını işaret ederken 2023 yılında gram altın fiyatı 1500 TL civarına çıkma ihtimalini de değerlendirdi. Ilerleyen günlerde Altın fiyatlarının ne kadar olacağı henüz netlik kazanmamış iken uzman ekonomistler Altına yatırım yapan vatandaşları uyararak Altın fiyatlarının kesin bir yükselişe geçeceğine dair bilgi paylaşımında bulundu.