Garanti BBVA'dan Sürpriz Kampanya: Yalnızca Mobil Uygulama ile 10 Bin TL Kazanın! Garanti BBVA'dan Sürpriz Kampanya: Yalnızca Mobil Uygulama ile 10 Bin TL Kazanın!
Altın fiyatları alınan bilgiler neticesinde haftada son gününde artış yaşarken bunun ile birlikte vatandaşlar ise altın kurunun bu hafta ne kadarla tamamlanacağını şimdiden merak ile bekliyor. Uzman ekonomistlerden alınan bilgiler neticesinde altın fiyatları bu hafta yükselirken bunun ile birlikte özellikle Cumhuriyet altını dikkatlerden kaçmadı. Haftaya 6.500 civarında başlayan Cumhuriyet altının fiyatı ise alınan bilgiler neticesinde %4 oranında bir artış gösterdi. Bunun ile birlikte yine gram altın fiyatı da bu hafta %7 oranında artış göstererek 1000 liranın üzerinde seyretti. Çeyrek altın haftanın son gününde ise %2 artış ile 1600 liranın üzerine çıkarak 1.702 liraya kadar yükseldi.

Altın Fiyatlarında Büyük Atak

Altın fiyatları Günden güne artarken alınan bilgiler neticesinde Cumhuriyet altın fiyatı hafta sonunu %4 artış ile kapatırken bunun ile birlikte yine gram altın fiyatı ise 1000 liranın üzerinde seyretti. Eylül ayına giriş yapılmasının ardından artan Altın fiyatlarının Ekim ayında ne kadar olacağı merak söz konusu olurken uzman ekonomistler ise özellikle Altın fiyatlarının Ekim ayında daha da yükseleceğini belirterek 2023 yılında fiyatların resmen ikiye katlanacağını da belirtti.
Editör: TE Bilisim