SGK Destekli İhtiyaç Kredisi ile Hemen Nakit İhtiyacınızı Karşılayın! Başvuru Şartları Nelerdir? SGK Destekli İhtiyaç Kredisi ile Hemen Nakit İhtiyacınızı Karşılayın! Başvuru Şartları Nelerdir?
Altın fiyatlarının ne kadar olacağı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde uzman ekonomistler altın fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. Son günlerde Altın fiyatlarının düşüşe geçmesinin ardından bunun ile birlikte altının hangi seyirde izleneceği merak söz konusu olurken uzman ekonomistler ise Eylül ayında altının en düşük seviyeyi gördüğünü ifade ederek özellikle gram altın fiyatının en son 1200 liradan vatandaş ile buluştuğunu şimdi ise 1050 liraya kadar düştüğünü belirtti. Altın fiyatlarının ilerleyen günlerde ne kadar olacağı ise merak söz konusu oldu.

Altın Fiyatları Düştükçe Düştü

Altın fiyatları hakkında açıklamalarda bulunan uzman ekonomistler özellikle Eylül ayında altının düştüğünü dile getirerek Ekim ayında ise Altın fiyatlarının yükseleceğini vurgu yaptı. Özellikle gram altın fiyatının gözle görülebilir şekilde düştüğüne dile getiren uzman ekonomistler bunun ile birlikte yine çeyrek altın fiyatının da 19 Eylül tarihinde düştüğünü ve çeyrek altının 1600 liradan 1550 liraya kadar gerilediğini ifade etti. Vatandaşlar ise şimdi Altın fiyatlarının hangi oranda seyredeceğini merak ile bekliyor.
Editör: TE Bilisim