Altın fiyatlarının özellikle son zamanlarda hareketlilik yaşanmasının ardından alınan bilgiler neticesinde özellikle ons altın fiyatının Ekim ayında düşüş yaşamasının ardından uzman ekonomistler ise 2023 yılında yani Ocak ayında altının adeta fırlama yaşayacağına dair açıklamalarda bulunuyor.

Bunun ile birlikte Altın fiyatlarının özellikle Ekim ayında dibi görmesi dikkatlerden kaçmaz içen ons altında yaşanan düşüşün ardından özellikle gram altın fiyatının 900 TL'ye kadar gerilemesi de akıllara soru işareti getirdi. Altına yatırım yapan vatandaşlar Altın fiyatlarının hangi seviyede ilerleyeceğini merak ederken uzman ekonomistler altın ve dolar kurunun özellikle Amerikan borsasına bağlı olduğunu belirterek 2023 yılında bir artış yaşayacağını belirterek özellikle gram altın fiyatının büyük bir artış ile gündeme geleceğinin de altını çizdi.

Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar! Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Geliyor: 14 Mart 2023 Güncel Fiyatlar!

Bunun ile birlikte gram altın fiyatının 25 Ekim Salı günü 900 TL civarına kadar düşmesinin ardından çeyrek altın fiyatının ise yine 1500 TL civarına gerilemesi dışında ons altın fiyatında da yaşanan düşüş ekonomistlerin dikkatinden kaçmadı.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU