SGK Destekli İhtiyaç Kredisi ile Hemen Nakit İhtiyacınızı Karşılayın! Başvuru Şartları Nelerdir? SGK Destekli İhtiyaç Kredisi ile Hemen Nakit İhtiyacınızı Karşılayın! Başvuru Şartları Nelerdir?
Altın 8 Eylül tarihinde merak edilirken alınan bilgiler neticesi ve kimi uzman ekonomistler ise Altın fiyatlarının özellikle Eylül ayında yükseleceğini dile getirerek Ekim ayında da yine altın kurunun yüksek seviyelerde seyredeceğini belirtti. Özellikle Cumhuriyet altını fiyatına değinen uzman ekonomistler cumhuriyet altınının Eylül ayında 6.000 bin seviyesinin üstüne çıktığını bunun ile birlikte özellikle gram altın fiyatının ise 1000 lirayı aştığını belirtti. Gram altın fiyatı dışında çeyrek altın fiyatının da 1600 lirayı aştığını belirten uzman ekonomistler özellikle Ekim ayında Altın fiyatlarında %7 oranında bir artış olacağını dile getirerek vatandaşları uyardı.

Altın 8 Eylül Tarihinde Yükseldikçe Yükseldi!

Günden güne yükselen Altın fiyatlarının ne kadar olacağı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesi özellikle Cumhuriyet altındaki artış dikkatlerden kaçmadı. 6.500 liranın üzerine çıkan cumhuriyet altınının Ekim ayında ne kadar olacağı merak söz konusu olurken alınan bilgiler neticesinde uzman ekonomistler Ekim ayında Altın fiyatlarının %7 oranında yükseleceğini belirtti. Altına yatırım yapan vatandaşlar ise Altın fiyatlarının hangi oranda ilerleyeceğini merak ediyor.
Editör: TE Bilisim