ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor! ING Bank, 2023 Yılına Damga Vuracak 0 Faizli Kredi Kampanyasıyla Müşterilerini Şaşırtıyor!
Altın 4 Eylül pazar günü ne kadar oldu? Altın kurunun özellikle son zamanlarda yükselişe geçmesinin ardından vatandaşlar ise altının hangi seviyede ilerlediğini merak ediyor. Kimi vatandaşlar altın kurunun yükselişte ilerlediğini söylerken kimi vatandaşlar ise altın kurunun İlerleyen dönemlerde eski seviyesinde dönüp dönmeyeceğini araştırırken uzman ekonomistlerden sonunda beklenen altınlara yönelik açıklamalar geldi. Uzman ekonomistlerden alınan bilgiler neticesinde altın fiyatı 4 Eylül pazar günü itibari ile yükselişe geçti. Bunun ile birlikte özellikle ons altın fiyatı 4 Eylül pazar günü itibariyle %4 oranında yükselirken bunun dışında yine çeyrek altın fiyatı da 1600 küsür liradan 1.700 liraya kadar ilerliyor.

Altın 4 Eylül Tarihinde Yükseldi

Son zamanlarda okunur yukarı yöne çeviren altın kuru alınan bilgiler neticesinde özellikle Eylül ayında bir yükseliş yakalarken ons altın ve çeyrek altında %4 oranında da bir yükselme meydana geldi. Bunun ile birlikte vatandaşlar Altın fiyatlarının Eylül ayında ne kadar olacağını merak ederken uzman ekonomistler ise Eylül ve Ekim aylarında Altın fiyatlarını yükseleceğini dair açıklamalarda bulunarak altına yatırım yapan vatandaşları da adeta uyardı.
Editör: TE Bilisim