Yeni Yıla Müjde İle Giriyoruz! Hem Maaşlara Zam Geliyor! Hem de Sosyal Yardımlara! Sosyal Yardımlar Ne Kadar Olacak? Yeni Yıla Müjde İle Giriyoruz! Hem Maaşlara Zam Geliyor! Hem de Sosyal Yardımlara! Sosyal Yardımlar Ne Kadar Olacak?
Akbank yaptığı kampanyalar ile gündeme gelmeye devam ederken alınan bilgiler neticesinde bu zamana kadar yaptığı kampanyalar ile vatandaşın hem yüzünü güldürdü hem de cebini rahatlattı. Alınan bilgiler neticesinde Akbank kendi müşterilerine ücretsiz olarak internet vereceğini dile getirerek bu internetten yararlanmak için özellikle müşterilerin Akbank'lı olması gerektiğine dikkat çekti. Bunun ile birlikte Akbank mobil aracılığı ile ücretsiz olarak kendi müşterilerinin internetten yararlanabileceğine dikkat çeken Akbank 10 GB ücretsiz internetin telefona tahsis edileceğine dair açıklamalarda bulunarak vatandaşları da adeta sevindirdi.

Akbank'tan Ücretsiz İnternet!

10 GB ücretsiz internet vereceğine dair açıklamalarda bulunan Akbank özellikle kendi müşterilerinin bu kampanyadan yararlanabileceğini dile getirerek bu kampanyadan yararlanmak için öncelikle Akbank mobilin indirilmesi gerektiğini dile getirdi. Akbank mobilde kampanyalar bölümünde 10 GB internet kazanmak için başvuruda bulunan Akbank ile müşterilere anında 10 GB internet tahsis edileceğini dile getiren Akbank yaptığı kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek gündeme geldi. Ayrıca ücretsiz internet paketinden Akbank'a yeni kayıt olan müşterilerin yararlanacağı da biliniyor.
Editör: TE Bilisim