PTT Kredisi ile Kefilsiz ve Şartsız Kredi Almanın Yolu: Başvuru ve Şartlar PTT Kredisi ile Kefilsiz ve Şartsız Kredi Almanın Yolu: Başvuru ve Şartlar
Akbank yeni uygulamayı vatandaşlara duyurdu. Son dönemde yaptığı kampanyalar ile gündemden düşmeyen Akbank şimdi ise Vodafone tarifesi olan kişilere özel bir kampanyayı daha açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde bu kampanyaya 70 yaş üstü kişilerin başvurması ile birlikte 3 ay boyunca kullanabilecekleri 10 GB internet hediye edilecek. Kampanyaya ilişkin koşulları da paylaşan Akbank özellikle ilk koşulun 70 yaş üstü kişileri kapsadığını da dile getirdi. Peki ama bu kampanyanın detayları neler ve bu kampanya hangi vatandaşları kapsıyor ve işte haberimizde..

Akbank Yeni Kampanya Yaptı!

Son dönemde yaptığı kampanyalar ile sürekli gündeme gelen Akbank yine bir kampanya haberini müşterileri ile paylaştı. Alınan bilgiler neticesinde Akbank Vodafone tarifesi kullanan ya da ilk defa Akbank'ta olan kişilere 10 GB internet hediye ediyor. Fakat en önemli etken ise 70 yaş üstü kişilerin başvurması durumunda bu kampanyadan ücretsiz olarak yararlanma hakkına sahip olmaları. Bunun ile birlikte Akbank müşterisi olan kişiler de bu kampanyadan belli koşullar sureti ile yararlanabilecek.
Editör: TE Bilisim