Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık eşi vefat eden kadınlara yönelik açıklamalarda bulunarak sosyal yardımda bulunacaklarını da ifade etti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Konut Destek  Programı  hakkında konuştu. 2 bin 23 adet konut temin edeceklerini ve bununlar birlikte toplam olarak 607 milyon Türk Lirası bütçe ile hane başına 300 bin Türk Lirası destek verileceğini dile getirdi.

Emeklilik Hakkınızı Almanın Yolu: Farklı Sigorta Kollarında Çalışanlar Dikkat! Emeklilik Hakkınızı Almanın Yolu: Farklı Sigorta Kollarında Çalışanlar Dikkat!

Sosyal Yardımlar Genişliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bu sene sosyal yardım alanının genişlediğini dile getirerek özellikle eşi vefat eden kadınlara yönelik ise bir sosyal yardımda bulunacaklarını ve kadınlara yönelik yardımda bulunmak isteyen kişilerle de irtibat halinde olacaklarını bildirdi. Bunun ile birlikte özellikle her konut başına 300 bin TL ayrıldığını ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık projenin detaylarına dair bilgi paylaşarak özellikle eşi vefat eden kadınların yanında olduklarını bir kere daha ifade etti. Yardımda bulunmak isteyen kişiler ile de il ve ilçelerde irtibat halinde olacaklarını dile getirdi.