Gönül Dağı Dizisi Öyle Bir Şey İle Karşı Karşıya Kaldı ki.. Dizi Son mu Buluyor? Gönül Dağı Dizisi Öyle Bir Şey İle Karşı Karşıya Kaldı ki.. Dizi Son mu Buluyor?
Ah Nerede dizisi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile çok iyi reyting sonuçları alamayarak final kararı ile gündeme gelmesinin ardından dizinin kemik izleyici kadrosu ise bu duruma her ne kadar tepki gösterse de ne kanal ne de yapım ekibi bu kararından geri dönmeyerek dizinin adeta fişini çekti. Bunun ile birlikte ekran başındaki izleyiciler ise Ah Nerede isimli diziye diğer yaz dizileri ile kıyaslayarak bunun bir haksızlık olduğunu her ne kadar dile getirse de kanal ve yapım ekibi dizinin fişini çekme kararı aldı.

Ah Nerede Dizisinin Hazin Sonu..

Star TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan Ah Nerede isimli dizi Geçtiğimiz günlerde final yaparak ekran macerasını tamamlayıp ekranlara veda eden projeler arasında yer aldı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin kemik izleyici kadrosu ise bu tepki göstererek diğer yaz dizilerinin daha kalitesiz olduğunu savundu. Fakat kanal ve yapım ekibi Ah Nerede isimli dizinin fişini çekti. Tepkiler üst üste gelse dahi Ah Nerede isimli dizi geçtiğimiz günlerde ekranlara veda etti.
Editör: TE Bilisim