A101 marketler zinciri bu hafta aktüelde ürün listesini paylaşarak hangi ürünlerin indirimli olduğunu belirtti. Alınan bilgiler neticesinde A101 marketler zincirinde bu hafta gıda ürünlerinde yani seçili markalarda yüzde 50 oranında indirim uygulanırken özellikle çikolata çeşitlerinde de yine yüzde 50 oranında bir indirim meydana geliyor.

Bunun ile birlikte Eylül ayının son haftasında başlayacak olan aktüelli ürün listesinin içerisinde yumurta ve un gibi ürünlerde de indirim uygulanıyor. Gıda ürünleri dışında özellikle kozmetik ürünlerde de indirimli olarak ürünlerin raflarda yerini alacağını açıklayan A101 marketler zinciri özellikle Kozmetik ürünlerinde yüzde 15 oranında bir indirim uygulandığını belirtti.

Tarım Kredi Marketler Resmen Duyurdu! Gıda Ürünleri Başta Olmak Üzere Birçok Üründe İndirim Var Tarım Kredi Marketler Resmen Duyurdu! Gıda Ürünleri Başta Olmak Üzere Birçok Üründe İndirim Var

A101 Aktüelli Ürün Listesi İle Yüzleri Güldürdü

Neredeyse her hafta kampanyada ürünler gündeme getiren A101 marketler zinciri alınan bilgiler neticesinde bu hafta aktüelli ürün listesini açıklayarak vatandaşın hem yüzünü güldürdü aynı zamanda da cebini rahatlattı. Eylül ayının son haftasında ise alınan bilgiler neticesinde birçok ürünün neredeyse yarı fiyatına raflarda yerini alacağına dair açıklamalarda peş peşe yapıldı.

 

Editör: Fikret İMAMOĞLU