Migros Marketlerde Bu Hafta Yarı Yarıya Kampanyası Başladı! İşte Fiyat Listesi... Migros Marketlerde Bu Hafta Yarı Yarıya Kampanyası Başladı! İşte Fiyat Listesi...
A101 aktüelli ürün listesinde birçok ürün neredeyse yarı fiyatına raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde A101 marketler zincirinde bu hafta gıda ürünlerinden temizlik ürünlerine kadar birçok ürün neredeyse yarı fiyatına vatandaşlar ile buluşacak. Bunun ile birlikte özellikle gıda ürünlerinde ve ayçiçek yağında A101 marketler zincirinde indirim ve uygulanmak ile birlikte olunan bilgiler neticesinde temizlik ürünleri dışında nevresim takımlarında da yine büyük indirim meydana geliyor. Ayrıca A101 marketler zincirinde indirimli aktüelli ürün listesinin bu hafta içerisinde raflarda yerini alacağı da belirtildi.

A101 Aktüelli Ürün Listesi..

A101 marketler zincirinde bu hafta aktüelli ürün listesinde alınan bilgiler neticesinde özellikle nevresim takımları büyük ilgi çekerken gıda ürünlerinde de yine büyük indirim meydana geliyor. Süt ve süt ürünleri dışında yine Gıda ürünleri içerisindeki peynir ürünleri de aktüelli ürün listesinde bulunuyor. Alınan bilgiler neticesinde A101 marketler zincirinde Salı günü başlayacak olan indirimli ürün listesinde özellikle gıda ürünlerinde %20 oranında bir indirim uygulanacak.
Editör: TE Bilisim